Financiele & Loon Administratie

Een goede financiële administratie en boekhouding is onontbeerlijk voor elke onderneming. Niet alleen is zij onmisbaar voor het uitzetten van een goed beleid, ook is zij van het grootste belang bij de communicatie met derden. Denkt u hierbij aan banken, andere kredietverstrekkers en de fiscus. Wij kunnen uw complete administratie verzorgen, maar kunnen in overleg ook het deel wat u zelf verzorgt, controleren en verwerken. Tevens kunnen wij uw complete loonadministratie verzorgen, hierbij werken wij met het betrouwbare Loonpakket: Microloon.U kiest dus zeg maar zelf wat u wél en niét wilt uitbesteden.

Fiscale Aangiftes

Ook als het om fiscale zaken gaat vindt u in ons een betrouwbare partner en zakelijke dienstverlener die uw belangen niet uit het oog verliest. U kunt zelf aangeven van welke diensten u gebruik wilt maken: Aangifte Omzetbelasting, Aangifte Loonheffing, Verzorgen van het Fiscale jaarwerk, Opstellen Fiscaal jaarrapport, Aangifte Inkomstenbelasting / Vennootschapsbelasting en eventuele ondersteuning bij Belastingcontroles.

Advies

U kunt bij ons altijd terecht voor een objectief advies of verkennend gesprek. Of het nu gaat om het starten van uw eigen onderneming, de rechtsvorm van uw bedrijf of eventuele contacten naar financiele instellingen, u bent bij ons altijd aan het juiste adres. Tevens kunnen wij u door middel van ons uitgebreide netwerk, u in contact brengen met diverse dienstverleners, die zeer behulpzaam kunnen zijn bij het starten van uw onderneming. Te denken valt aan bedrijfsverzekeringen en het opzetten en onderhouden van uw website.

Nieuwsgierig naar meer? Contact Ons